ΗΛΙΑΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ
480
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-480,theme-bridge,bridge-core-2.2.8,qode-social-login-2.0.1,qode-membership-navigation-over-title,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

ΗΛΙΑΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ

Μπορώ να αποφύγω τις χρεώσεις της ΔΕΗ για την Γεώτρηση μου;

Μπορώ να την κάνω αυτόνομη;

 

Η τεχνολογία των ηλιακών αντλιών έχει προχωρήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Αυτές οι αντλίες είναι ειδικές στο να λειτουργούν χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια από φωτοβολταϊκά. Για αυτόν τον λόγο συνοδεύονται  πάντα από τον αντίστοιχο ελεγκτή-inverter. Η απόδοσή της είναι πολύ υψηλή της τάξης του 90%. Η ενέργεια που δίνουν τα φωτοβολταϊκά αποθηκεύεται είτε σε υπερυψωμένη δεξαμενή ως δυναμική ενεέργεια, είτε σε μπαταρίες ως ηλεκτρική. Ο ελεγκτήςinverter της αντλίας είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί την αντλία και στις δύο περιπτώσεις.
Στην πρώτη περίπτωση που χρησιμοποιούμε δεξαμενή, το νερό αντλείται μέσω της αντλίας καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και αποθηκεύεται στη δεξαμενή.
Όταν θέλουμε να ποτίσουμε, τότε είτε με φυσική ροή, είτε με δεύτερη αντλία το νερό φτάνει στο σημείο που θέλουμε.
Στην δεύτερη περίπτωση η ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται στις μπαταρίες σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και όταν θελήσουμε να ποτίσουμε απλώς ενεργοποιούμε την αντλία.
Μπορούμε μέσω ειδικών προγραμμάτων που έχουμε αναπτύξει να σας βοηθήσουμε:
1) Στην σωστή επιλογή της αντλίας
2) Στον σχεδιασμό του συστήματος των φωτοβολταϊκών
3) Στον καθορισμό της παροχής σε κ.μ. την ώρα που χρειάζεστε
4) Στον καθορισμό του μανομετρικού ύψους σε μέτρα
5) Στην σωστή διαστασιολόγηση της δεξαμενής
6) Στην σωστή εγκατάσταση του συστήματος

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε την πρόταση που θα καλύψει τις
ανάγκες σας στην άντληση του νερού για το αρδευτικό σας σύστημα

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε την πρόταση που θα καλύψει τις ανάγκες σας στην άντληση του νερού για το αρδευτικό σας σύστημα

You don't have permission to register