Skip to main content

ge

We guarantee 25 years of quality and reliability in our installation services, with continuous support to protect your investment.

25 years
Quality
Installation
Equipment

01

Εγκατάστασης

Warranty
25 years

02

Εξοπλισμού

Warranty
25 years

03

Απόδοσης

Warranty
25 years

04

Ασφαλείας

Warranty
25 years

05

Υποστήριξης

Warranty
25 years

06

Κανονισμών

Warranty
25 years

Εγγύηση Υλικών & Εξοπλισμού

Καλύπτει το σύνολο των εξαρτημάτων του φωτοβολταϊκού συστήματος, όπως τα πάνελ, οι βάσεις στήριξης, οι μετατροπείς (inverters) και τα καλώδια. Εξασφάλιση ότι όλα τα εξαρτήματα είναι ελεγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα και κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Εγγύηση Εργασιών Εγκατάστασης

Διασφαλίζει ότι οι εγκαταστάσεις έχουν πραγματοποιηθεί με ακρίβεια και σύμφωνα με τις προδιαγραφές των βιομηχανικών προϊόντων από τα οποία αποτελούνται. Καλύπτει ζητήματα που μπορεί να προκύψουν λόγω αστοχίας εκτέλεσης εργασιών, όπως λάθος συνδέσεις ή μη σωστή τοποθέτηση του εξοπλισμού.

Εγγύηση Απόδοσης Συστήματος

Εγγυάται ότι το φωτοβολταϊκό σύστημα θα λειτουργεί με την αποδοτικότητα που έχει προβλεφθεί, παρέχοντας συγκεκριμένα επίπεδα παραγωγής ενέργειας. Αν η απόδοση του συστήματος μειωθεί κάτω από τα προβλεπόμενα επίπεδα λόγω ελαττωμάτων του συστήματος, η εταιρεία αναλαμβάνει την αποκατάσταση.

Εγγύηση Ανθεκτικότητας

Καλύπτει την ανθεκτικότητα των πάνελ και του εξοπλισμού σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, χαλάζι, χιόνι και υπεριώδη ακτινοβολία. Διασφαλίζει ότι τα υλικά και η εγκατάσταση είναι ανθεκτικά και προστατεύονται από περιβαλλοντικές καταπονήσεις.

Εγγύηση Συντήρησης & Υποστήριξης

Παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης του συστήματος για όλη τη διάρκεια των 25 ετών. Περιλαμβάνει προληπτικές επιθεωρήσεις και διορθώσεις σε περιπτώσεις προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του συστήματος.

Εγγύηση Συμμόρφωσης με Κανονισμούς

Διασφαλίζει ότι η εγκατάσταση ακολουθεί όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες ασφαλείας και τους ισχύοντες κανονισμούς (π.χ. ηλεκτρολογικές και δομικές απαιτήσεις). Καλύπτει τυχόν διορθώσεις που απαιτούνται για να συμμορφωθεί το σύστημα με νεότερες κανονιστικές διατάξεις.

Let’s create together the day when the sun is the only source of energy we need!

© GREEN EFFECT PV SOLAR SOLUTIONS