Skip to main content

EQUIPMENT 

EQUIPMENT 

EQUIPMENT 

EQUIPMENT 

EQUIPMENT 

Every component of a photovoltaic system contributes to the efficiency of energy production, offering solutions for optimal safety and performance.

The Challenge

Quality = Results:

Ensuring Safety, Quality & Efficiency

Η ποιότητα και η σωστή λειτουργία κάθε στοιχείου, από τα φωτοβολταϊκά πάνελ που συλλέγουν την ηλιακή ακτινοβολία, μέχρι τον μετατροπέα που διασφαλίζει τη μετατροπή του συνεχούς ρεύματος σε εναλλασσόμενο, είναι ζωτικής σημασίας.Εξίσου κρίσιμη είναι η συμβολή των συστημάτων στήριξης, των μπαταριών και των συστημάτων επικοινωνίας καθώς διασφαλίζουν την μέγιστη μετάδοση και διανομή της ενέργειας.

Η σωστή επιλογή όλων των εξαρτημάτων, από τα πιο κύρια έως τα υποστηρικτικά, είναι καθοριστική για την αποδοτικότητα και τη διάρκεια ζωής του συστήματος. Γι' αυτό τον λόγο, η προσεκτική επιλογή των υλικών και των εξαρτημάτων, με βάση την ποιότητα και την τεχνολογική αρτιότητα, αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για τη βιώσιμη και αποδοτική λειτουργία του συστήματος.

25

Manufacturer's
Years Warranty

50+

Different System Parts

Components that form the backbone of a functional and efficient photovoltaic system, with each one playing a crucial role in its performance, durability, and reliability.

Solar Panels

Μετατρέπουν την ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρική ενέργεια (DC).

Microinverters

Μετατρέπει το συνεχές ρεύμα (DC) σε εναλλασσόμενο (AC) για χρήση.

Batteries

Αποθηκεύουν την παραγόμενη ενέργεια για μελλοντική χρήση.

Mounting System

Στηρίζει τα πάνελ στη σωστή γωνία κλίσης για μέγιστη ηλιακή έκθεση.

Wiring & Connectors

Συνδέουν τα εξαρτήματα και μεταφέρουν την ηλεκτρική ενέργεια.

Energy Meter

Καταγράφει την παραγωγή και κατανάλωση ενέργειας.

CAUTION!

LOW PRICE HIGH RISK

Risks of improper products & wrong installation

01 Quality Risks & Failures

Ακατάλληλα προιόντα και τεχνικές αστοχίες συνήθως δημιουργούν μια σειρά από προβλήματα άλλοτε μεγάλα και άλλοτε μικρότερα. Για παράδειγμα, η κακή ποιότητα υλικών μπορεί να οδηγήσει σε σύντομη φθορά και βλάβες στα πάνελ, ενώ η ανεπαρκής εγκατάσταση μπορεί να προκαλέσει διαρροές ακόμα και κίνδυνο πυρκαγιάς.

02 Financial Burden Risks

Οι συνεχόμενες επισκευές από αστοχίες υλικών μέχρι την ενδεχόμενη απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση νέου εξοπλισμού, μπορούν να αποτελέσουν σημαντική πηγή ταλαιπωρίας και οικονομικής επιβάρυνσης για τους ιδιοκτήτες. Η συχνή ανάγκη για επιδιορθώσεις όχι μόνο διαταράσσει τη λειτουργία του συστήματος αλλά και αυξάνει τα έξοδα συντήρησης, μειώνοντας έτσι την απόδοση της επένδυσης.

03 Extended Payback Period

Ένα σύστημα κακής ποιότητας μπορεί να μην προσφέρει την αναμενόμενη εξοικονόμηση ενέργειας, με αποτέλεσμα να μην καλύπτει πλήρως τις ενεργειακές ανάγκες. Αυτό επιμηκύνει τον χρόνο απόσβεσης της επένδυσης, καθώς η μειωμένη απόδοση καθιστά το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης λιγότερο αποδοτικό.

Let’s create together the day when the sun is the only source of energy we need!

© GREEN EFFECT PV SOLAR SOLUTIONS